TV 82" TU8005 Crystal UHD 4K Smart

Fler bilder

TV 82" TU8005 Crystal UHD 4K Smart

Låt dig uppslukas av en bild med stort färgomfång. Crystal Display ger noggrant kontrollerad färgåtergivning så att du kan se varje nyans.

Mäktig bildkvalitet
Crystal Processor 4K. Bildkvalitet som imponerar baserat på en kraftfull processor som koordinerar färg, anpassar kontrastförhållandet och styr HDR. 

4K Resolution
4K UHD TV går ett steg längre än vanlig FHD med 4 gånger fler pixlar och ger dina ögon den skarpa och kristallklara bilden som de förtjänar. Fantastiskt realistisk bildkvalitet. 

HDR
HDR (High Dynamic Range) lyfter fram detaljerna i det ljusa och mörka, så att du kan uppleva ett enormt spektrum av färger och visuella detaljer, även i mörka scener. 

Boundless Design (3-sided)
En slimmad och elegant design som kompletterar den rena bildkvaliteten. Minimalistisk design som sätter en ny standard. Njut av en extremt uppslukande hemmabioupplevelse. 

Dekorera med dina favoritfoton
Ambient Mode. När du presenterar dina foton på TV-skärmen smälter TV:n in med inredningen. Du kan göra ett kollage med flera bilder eller välja att visa dem som ett bildspel. 

Prydlig kabelhantering
Samsung UHD erbjuder en smidig lösning som håller ordning på dina TV-kablar snyggt och leder ned dem i stativet. Det minskar antalet synliga kablar så att din snygga TV:n kommer till sin rätt. 

Knacka lätt för att spegla
Tap View. En lätt knackning är allt som behövs för att spegla filmer och musik från din mobil till din TV. När du knackar lätt på TV:n med mobilen känner den av knackningen och speglar innehållet automatiskt. Det går snabbt och enkelt att växla till TV:n och fortsätta njuta av innehållet. 

  • Skärmstorlek: 82".
  • Upplösning: 3,840 x 2,160.
27990 kr