Playstation 4 Pro 1TB

Fler bilder

Playstation 4 Pro 1TB

Det bästa hemunderhållningssystemet börjar med PlayStation. Oavsett om du är intresserad av spel, HD-film, tv, musik eller alltihop har PlayStation något att erbjuda alla. Genom att kombinera oöverträffat innehåll, uppslukande spel, dina favoritappar och exklusiva PlayStation-spel är PlayStation 4 den bästa spelplatsen. Och med den snabbaste grafikprocessorn och systemminnet av alla spelsystem kommer nästa period av PlayStation-spelande att vara bättre än någonsin.

Spel i dynamisk 4K
Spela de senaste spelen med fantastisk skärpa tack vare dynamisk 4K: hudtonerna blir varmare, materialen får en mer realistisk textur och miljöerna känns verkliga på ett helt nytt sätt.

HDR-teknik
Med PS4 Pro får ansikten verklighetstrogen realism. Alla linjer och kurvor blir jämnare, hörnen blir skarpare och visuella element som hår, vatten och gräs gnistrar av liv.

Häpnadsväckande miljöer
Närbildsdetaljer och texturer som smuts och rost blir mer komplexa med PS4 Pro - medan mörkare, djupare skuggor på längre avstånd ger spelen ett förbättrat djup.

Förbättrad uppdateringsfrekvens
All action flödar snabbare, jämnare och mer explosivt tack vare högre och stabilare uppdateringsfrekvenser.

Nya spel utan att behöva vänta
Med PS4 behöver du inte längre vänta på att hela spelet ska hämtas. Du kan börja spela direkt, innan hämtningen ens är klar.

4990 kr