Noise Cancelling Headphones 700

Fler bilder

Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700 levererar allt du förväntar dig – och saker du inte trodde var möjliga. De är helt enkelt smarta hörlurar med vilka du kan hålla koll på din omgivning med enkel tillgång till röstassistenter. Eller smidigt besvara samtal med det kraftfullaste mikrofonsystemet för röstupptagning. Dessutom har de Bose AR* – en unik ljudplattform med förstärkt verklighet som möjliggör otroliga ljudupplevelser.

Bose Headphones 700 har ett förstklassigt system med fyra mikrofoner som fångar upp och isolerar din röst samtidigt som de stänger ute ljudet omkring dig. Du hör och blir hörd som aldrig förr – även i bullriga miljöer.

Med Bose Headphones 700 kan du nu dessutom välja hur mycket av omgivningen du vill höra med elva nivåer av brusreducering. Genom att öka brusreduceringen minskar du stegvis de störande ljud du hör på platser med hög ljudnivå. Eller minska den tills du hör allt som händer i omgivningen som om du inte hade på dig hörlurar med aktiv brusreducering.

Vid snabba avbrott pausar du musiken och aktiverar samtalsläge med en knapp för att släppa in ljudet i omgivningen – perfekt när du vill beställa kaffe eller prata med en kollega.

  • Hörlurar: H20,3 x B16,5 x D5,1 cm (0,25 kg).
  • Fodral: H21,8 x B17,9 x D6,2 cm (0,18 kg).
  • Bluetooth-version: Bluetooth 5.0.
  • Bluetooth-räckvidd: Upp till 10 meter.
  • Batteritid: Upp till 20 timmar.
4399 kr

Välj modell:

* Obligatoriska fält

4399 kr