Lumix Digitalkamera DC-TZ200EP-K

Lumix Digitalkamera DC-TZ200EP-K

Med frihet i varje ögonblick med en kamera som följer dig överallt och som är kompakt nog att få plats i fickan. Perfekt för alla destinationer. Från den vibrerande citykärnan till den stilla naturen. Med kraftfull 15x optisk zoom och högpresterande 1-tums sensor kommer du att kunna spara fantastiska ögonblicksbilder till eftervärlden.

Kompakt men alltid redo för ett äventyr
Kraftfulla funktioner i ett kompakt format. LUMIX TZ200 är resebloggarnas bästa respartner, var de än befinner sig i världen. Följ med dem på deras färd genom Oman, ett fantastiskt land att resa i och upptäcka. 

Utmärkt bildkvalitet både dag och natt
Lyckas med dina nattliga expeditioner med hjälp av en 20 Mpixels sensor som ger dig mer detaljer, färger och ljus även när det skymmer. Kameran behöver inte vila bara för att solen går ner. 

Du får med allt tack vare den kraftfulla optiska zoomoptiken
15x optisk zoom ger dig kraft att fånga alla typer av bilder. LEICA DC-objektivet på 24 mm vidvinkel till 360 mm telezoom ger dig flexibilitet i alla lägen. Perfekt för att fånga fantastiska bilder, både nära och på avstånd. 

Du ser allt i Live View-sökaren
Ibland kan starkt solljus göra det svårt att se skärmen, även om den är ljusstark. En 0,2-tums Live View-sökare med motsvarande 2,33 Mpixels upplösning startar automatiskt när du lyfter kameran till ögat. Du får ett klart och tydligt synfält och kan fånga bilden du ville ha. 

Alltid redo för den perfekta ögonblicksbilden!
LUMIX TZ200 har 4K-FOTO, en funktion som alltid får med den perfekta bilden, som du i efterhand kan plocka ut som en enskild ruta ur en videosekvens (30 bps) och spara den som en separat högupplöst stillbild vid sidan av 4K-videosekvensen. Det är bara att filma, välja och spara det perfekta ögonblicket.

Ta bilden direkt, fokusera senare!
Ta bilder utan att behöva oroa dig för skärpan. Post Focus-funktionen är baserad på senaste 4K-teknik och ger dig möjlighet att peka på skärmen exakt där du vill ha skärpan, även långt efter att du tagit bilden. Med Focus Stacking väljer du enkelt flera olika fokuspunkter i en och samma bild, vilket ger dig ännu större kreativ frihet. Så du kan fokusera på viktigare saker under din resa! 

  • Mått: B111.2 x H66.4 x D45.2 mm.
  • 20.1 Megapixels.
  • Vikt: Ca. 340 g med batteri och SD Memory Card.
9490 kr