Galaxy Note 10 Lite 128GB

Fler bilder

Galaxy Note 10 Lite 128GB

Från den generösa skärmen till den intuitiva S Pen, Galaxy Note10 Lite är en mästerlig kombination av stil och prestanda. Dess eleganta metallram skapar förutsättningar för en ergonomisk och behaglig känsla.

Galaxy Note10 Lite bjuder på en nästintill ramfri Super AMOLED Infinity-O skärm i full HD+. 6,7-tums skärmen ger större utrymme till att både se och göra, och samtidigt minska störningsmomenten. En fingeravtrycksläsare är inbyggd i skärmen för att snabbt, enkelt och säkert öppna mobilen.

Pennan är grejen
S Pen är din telefons trollstav som låser upp den fullständiga kraften i din Galaxy Note10 Lite. Oavsett om det är en inspirerande skiss eller en anteckning i stunden, med både fart, fläkt och glädje öppnar S Pen upp för den kreativitet och produktivitet som vill ut. 

S Pen är nu din fjärrkontroll
Tack vare att S-Pen numera använder Bluetooth kan du använda den som fjärrkontroll till din Galaxy Note10 Lite. Genom ett enkelt knapptryck kan du med lätthet ta bilder utan att behöva vidröra skärmen, skrolla genom dina foton, spela eller pausa en låt eller spellista. Genom ett enkelt knapptryck förvandlar du dina anteckningar till ett digitalt och redigerbart textdokument som du med enkelhet kan kopiera, klistra in och dela. 

Ett batteri som räcker hela dagen
Galaxy Note10 Lite har ett stort 4500 mAh batteri. Banbrytande intelligens känner igen och anpassar efter dina användningsvanor för att räcka hela dagen. 

Bilder i tre perspektiv - alla i proffskvalitet
Börja med 12MP Ultra vidvinkelkameran och utöka ditt synfält till 123°, motsvarande ögats, för att verkligen fånga allt. Beskär med 12MP Vidvinkelkameran, eller kom närmare inpå för fantastiskt stabila närbilder genom 12MP Telefotokameran med 2x optisk zoom och optisk bildstabilisator (OIS). 

  • Storlek (huvudskärm): 170,3mm (6.7" full rektangel) / 167,1mm (6.6" rundade hörn)
  • Upplösning (huvudskärm): 1080 x 2400 (FHD+)
  • Teknik (huvudskärm): Super AMOLED
  • Internt minne: 128 GB.
  • Dimensioner: H163,7 x B76,1 x D8,7 mm.
  • Vikt: 199 g.
6790 kr