Galaxy A20e

Fler bilder

Galaxy A20e

Galaxy A20e har en 5,8" heltäckande skärm och en dubbelkamera som ger dig bilder med djup och skärpa och ett batteri som ger lång användningstid och kort laddning. 

Det ska vara lätt att ta bra bilder med mobilen och Galaxy A20e gör det enklare än någonsin. Med dubbelkameran kan du ta skarpa bilder med djup, tack vare kombinationen av djupkamera och den ljuskänsliga huvudkameran på 13 MP. Gör dig redo att fånga ögonblicket. När som helst. Var som helst.

Tål tuffa tag
Galaxy A20e har ett yttre i tåligt plastmaterial. Den är blank och smidig, men samtidigt mindre ömtålig än en mobil i glas. Den högupplösta skärmen täcker nästan 90% av mobilens framsida, med ett litet hål för selfiekameran. Det ger dig mer skärm att njuta av. 

Lås upp med fingertoppen
Lås snabbt och enkelt upp din Galaxy A20e med toppen av pekfingret genom fingeravtrycksläsare som sitter placerad på baksidan, centralt placerad under kameran. Det gör den lätt åtkomlig när du lyfter upp mobilen ur fickan eller från bordet. 

Batteri och laddning
Samsung Galaxy A20e ger dig mer skärmtid och mindre tid i laddaren. Batteriet i A20e har en kapacitet på 3000 mAh som med smarta strömsparlägen förlänger användningstiden. A20e stöder 15 W snabbladdning och laddas via USB-C. 

  • 5,8" HD-display.
  • 3 GB RAM + 32 GB lagring.
  • Dubbelkamera 13+5 megapixlar.
  • Fingeravtrycksläsare på baksidan.
  • Färg: Svart.
2090 kr