LED 4K UHD TV 50" TX-50GX810E

Fler bilder

LED 4K UHD TV 50" TX-50GX810E

2019 års upplaga av en 4K LED-TV med HDR Bright Panel Plus som ser till att varje liten detalj kommer fram i den högupplösta 4K-bilden. Dolby Vision och HDR10+ dynamisk metadata ger en exakt bildåtergivning scen för scen, medan Dolby Atmos förflyttar dig in i händelsernas centrum med ett ljud som får dig att tappa andan.

HCX-processor
Processorn Studio Master HCX representerar Panasonics spetskompetens inom bildhantering. Systemet bygger på lång kunskap och erfarenhet kring färg, svärta och ljusstyrka från produktionen av plasmaskärmar i referensklass och broadcast-utrustning. Det har också finjusterats av färgsättare i Hollywood för en bildkvalitet som motsvarar filmskaparnas visioner. 

Stöd för flera olika HDR-format
Våra nya TV-apparater stödjer uppspelning av både nästa generations HDR-standarder för dynamiska metadata: HDR10+ och Dolby Vision™. Naturligtvis stöder de också konventionell HDR10 och Hybrid Log-Gamma, så användarna kan njuta av en mängd HDR-innehåll. 

Stöd för Dolby Atmos
Ljudet sveper in från alla håll i rummet, till och med ovanifrån, tack vare stöd för det nya ljudformatet Dolby Atmos®. Ett kraftfullt, dynamiskt ljud med 3D-känsla tar dig med in i en förtrollande filmupplevelse. 

Bluetooth Audio Link trådlös ljudöverföring
Funktionen Panasonic Bluetooth Audio Link ansluter enkelt till en trådlös Bluetooth®-högtalare och ger ett kraftfullt ljud utan komplicerade inställningar. Perfekt när du vill matcha hög bildkvalitet med hög ljudvolym. Du kan också använda TV-högtalarna för att spela upp musik från din smartphone eller surfplatta. Njut av musik på hög volym från TV-högtalarna även i rum som inte är utrustade med ett ljudsystem. 

Enkel styrning av TV-skärmen utan fjärrkontroll
Panasonics TV-skärmar ger dig frihet att fjärrstyra med hjälp av Amazon Alexa eller annan enhet som har stöd för Google Assistant. Du kan röststyra en rad funktioner utan att behöva använda fjärrkontrollen, som exempelvis på och av, byta kanal eller ändra volym. Det blir så mycket enklare att kunna styra TV-skärmens funktioner med rösten om du samtidigt är upptagen med matlagning och liknande.

  • Modell: TX-50GX810E.
  • Typ: 50 tum.
  • Bildformat: 16:9 (Widescreen).
  • Upplösning: 3840 x 2160.
  • Bildingångar: 4 x HDMI, komponent/komposit, antenn.
  • Ljudutgångar: Optisk, hörlursutgång.
  • Övriga anslutningar: 3 x USB, 2 x CI+ slot, Ethernet.
  • Mått: (Utan stativ) 1120 x 651 x 62 mm och (med stativ) 1120 x 708 x 236 mm.
  • Vikt: 16 kg.
10999 kr