Kaffebryggare KBGC982AO Copper

Fler bilder

Kaffebryggare KBGC982AO Copper

Kaffebryggaren Moccamaster Brass (mässing) representerar Moccamasters erkända kvalitet, stil och användarvänlighet. I denna premiummodell från Moccamaster kombineras perfekt användbarhet, tidlös design och tillförlitlighet. Moccamaster livar upp i köket och gör det extra roligt att brygga en kopp kaffe. Moccamaster brygger tio koppar smakrikt kaffe (1,25 liter) på bara sex minuter. 

Moccamaster kaffebryggare är inspirerad av finsmakare som uppskattar det där lilla extra i vardagen, och inkluderar alla favoritfunktioner som kaffeentusiaster världen över älskar, t.ex. automatisk droppstopp och automatisk avstängning. Den automatiska avstängningsfunktionen ger en bekymmersfri och säker användning, och den automatiska droppstopp-funktionen gör bryggningen extra bekväm. Blandningslocket ser till att de utsökta kaffearomerna blandas jämnt under hela bryggningen så att din kaffeupplevelse ska bli den bästa möjliga.

Moccamaster Brass (mässing) har också en funktion för att anpassa värmeplattans effekt för en mindre mängd kaffe och en indikatorlampa som tänds när apparaten behöver avkalkas. Två separata värmeelement säkerställer bästa möjliga bryggningsprocess. Det ena värmer upp vattnet till en optimal bryggtemperatur på 92–96 C, och det andra ser till att det färdiga kaffet håller en optimal serveringstemperatur.

  • Mått: B325 x D170 x H355 mm.
  • Effekt: 1520 W.
  • Bryggtid: 6 min.
  • Volym: 1,25 L.
  • Auto-off: Ja.
  • Droppstopp: Ja.

Alla Moccamasters kaffebryggare är godkända av European Coffee Brewing Centre (ECBC). De tillverkas för hand, monteras och testas individuellt i Nederländerna. Om du registrerar din nya kaffebryggare på www.moccamaster.com får du 10 års Moccamaster garanti.

3949 kr